Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева смята, че депутатите

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПредседателят на Народното събрание Цвета Караянчева смята, че депутатите
Коментари Харесай

Председателят на парламента: Заплатите на депутатите не трябва да се замразяват. Нека те да даряват част от тях

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева счита, че депутатите не би трябвало да замразяват заплатите си, за които през вчерашния ден стана ясно, че следва да бъдат вдигнати.

" Дали заплатите да бъдат замразени - актуализацията не влиза от 1 април, а от 1 май. Това няма никакво значение. Замразяването на заплатата сега би била не добър ход, тъй като сега имаме заплати, които са основани на по-висока приблизително месечна ставка. Знаете, че народните представители образуват заплатите си по устав на 3 предишни месеца. Така че съгласно мен не би трябвало да замразяваме заплатите, а би трябвало да се направи това, които направиха народните представители от ГЕРБ, чийто представител съм и аз - една трета от заплатите да се подаряват по районите, където са определени депутатите. Знаете, че ние дарихме 100 хиляди лв. на Министерството на здравеопазването, само че е редно и в изборните си региони депутатите да подаряват пари за разнообразни дела. Това мисля, че е по-работещият вид, тъй като замразяването на заплатите на процедура какво ще донесе - змразяване на една по-висока заплата, тъй като идващото тримесечие, което следва, заплатите ще бъдат по-ниски, тъй като се чака спад на приблизително месечната заплата. Те не са обновени още, актуалиризат се на 1 май от справката, която идва от НСИ. Не може популизъм по време на рецесия. Нека да се смирим, дано всеки да даде по нещо от себе си, част от своите средста и да бъде потребен там, където е нужно ", сподели тя в ефира на БТВ.

" Депутатите от ГЕРБ ще заплатят тестванията, които са направени, тъй като считаме, че по този начин е редно. Ще дадем средствата, тъй като няма по какъв начин да си ги закупим, ще ги дадем като подаяние към болничното заведение, в която са направени тези проби ", приключи тя.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР